SALAM PADA SEMUA.. AFHWENTERPRISE ADALAH SYARIKAT YANG DIDAFTARKAN DIBAWAH SSM (001952848-T).MOTO KAMI ADALAH MENYEDIAKAN / MENJUAL PRODUK YANG BERKUALITI DAN MURAH HARGANYA DISAMPING MESRA PELANGGAN.

OLEH YANG DEMIKIAN, PADA SESIAPA SAHAJA YANG MENCARI / SURVEY PRODUK-PRODUK, BOLEHLAH CALL ATAU SMS 012-7943216 UNTUK BERTANYAKAN PRODUK YANG DICARI ITU. INSYAALLAH, KAMI AKAN CUBA SEDAYA UPAYA MENCARI / MENDAPATKANNYA. CAKAP SAHAJA PRODUK APA, INSYAALLAH KAMI AKAN CUBA SEBAIK YANG MUNGKIN UNTUK MEDAPATKANNYA DENGAN HARGA YANG MURAH DAN BERPATUTAN.

ADA JUGA PRODUK DLM BLOG INI YANG SY DROPSHIP DRP ORANG LAIN. HARAP MAKLUM.

(KOS POS LAIN HARGA)

JEMPUTLAH SINGGAH DI KEDAI DALAM FACEBOOK YER. HARGA TERBAIK!!!

-
Humairah Wardah (Baby-Kids Stuff)

ATAU

- AFHW Online Shop

Search jer yer kawan-kawan.

KEPADA SEMUA PELANGAN YANG DIHORMATI..
URUSAN PENGEPOSAN AKAN DILAKUKAN DALAM MASA 1 - 2 HARI BERKERJA SETELAH PAYMENT DIBUAT. TERIMA KASIH.

MULAI 1/6/2012, KOS POS SKYNET AKAN NAIK YER.. 1KG PERTAMA RM8, KILOGRAM SETERUSNYA ADD RM2.50 SEKILO. IA JUGA BERGANTUNG PADA SAIZ KOTAK/BARANG.

Monday, May 7, 2012

JENAMAKAN PRODUK ANDA SENDIRI - SABUN SUSU KAMBING


JENAMAKAN PRODUK ANDA SENDIRI - SABUN SUSU KAMBING

(REBRANDING / JENAMAKAN PRODUK ANDA SENDIRI)
Pada sesiapa yang berminat untuk berniaga dengan mempunyai produk sendiri, anda bolehlah cuba menjual sabun susu kambing ini samada di pejabat, facebook , online mahupun off line. Anda hanya perlu create satu jenama anda sendiri, sedikit modal untuk print sticker dan sekarang anda sudah boleh berniaga dan mempunyai produk jenama anda sendiri. Mudah dan ringkas bukan??. Jadi di sini sy ingin berkongsi kepada anda semua bagaimana anda boleh berniaga dengan menjual produk jenama anda sendiri sepertimana kebanyakkan produk kecantikkan/kesihatan yg dijual diluar sana yang mereka ambil secara loose pack dan mereka pack serta branding jenama mereka sendiri.

Sabun Susu Kambing Asli sesuai untuk kulit dan muka yang sensitif. la diperkayakan dengan pelbagai vitamin, terutamanya Vitamin E dan Mineral yang sangat berkhasiat untuk kulit anda. Sabun susu kambing asli ini juga tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang boleh menjejaskan keaslian dan keremajaan kulit anda.

Selain itu, sabun susu kambing juga merupakan pencuci dan pelembap yang paling mujarab. la juga kaya dengan minyak paling mujarab dan gliserin asli yang menyegarkan kulit anda.

Antara khasiat sabun susu kambing adalah seperti berikut:
- Mencerahkan/memutihkan kulit dan mencegah bintik-bintik hitam
- Membersihkan dan menghilangkan daki-daki ataupun kotoran yang melekat di tubuh setelah seharian berpeluh.
- Menghaluskan, meremajakan, menenangkan dan salam masa yang sama menyihatkan kulit anda.
- Boleh mengurangkan masalah bau badan jika digunakan kerap setiap kali mandi
- Terbukti mencegah jerawat dan bekas-bekas jerawat di muka dengan pemakaian yang teratur.
- Menutralkan kulit dari kekeringan dan kelebihan minyak
- Bagi mereka yang mempunyai kulit kering dan bermasalah, penggunaan sabun susu kambing setaip kali mandi dapat membantu mengurangkan masalah tersebut.

Harga Borong RM3.00 Seketul Minimum Order 3 Dozen

Berminat Sila Call Or SMS 012-7943216 Amir