SALAM PADA SEMUA.. AFHWENTERPRISE ADALAH SYARIKAT YANG DIDAFTARKAN DIBAWAH SSM (001952848-T).MOTO KAMI ADALAH MENYEDIAKAN / MENJUAL PRODUK YANG BERKUALITI DAN MURAH HARGANYA DISAMPING MESRA PELANGGAN.

OLEH YANG DEMIKIAN, PADA SESIAPA SAHAJA YANG MENCARI / SURVEY PRODUK-PRODUK, BOLEHLAH CALL ATAU SMS 012-7943216 UNTUK BERTANYAKAN PRODUK YANG DICARI ITU. INSYAALLAH, KAMI AKAN CUBA SEDAYA UPAYA MENCARI / MENDAPATKANNYA. CAKAP SAHAJA PRODUK APA, INSYAALLAH KAMI AKAN CUBA SEBAIK YANG MUNGKIN UNTUK MEDAPATKANNYA DENGAN HARGA YANG MURAH DAN BERPATUTAN.

ADA JUGA PRODUK DLM BLOG INI YANG SY DROPSHIP DRP ORANG LAIN. HARAP MAKLUM.

(KOS POS LAIN HARGA)

JEMPUTLAH SINGGAH DI KEDAI DALAM FACEBOOK YER. HARGA TERBAIK!!!

-
Humairah Wardah (Baby-Kids Stuff)

ATAU

- AFHW Online Shop

Search jer yer kawan-kawan.

KEPADA SEMUA PELANGAN YANG DIHORMATI..
URUSAN PENGEPOSAN AKAN DILAKUKAN DALAM MASA 1 - 2 HARI BERKERJA SETELAH PAYMENT DIBUAT. TERIMA KASIH.

MULAI 1/6/2012, KOS POS SKYNET AKAN NAIK YER.. 1KG PERTAMA RM8, KILOGRAM SETERUSNYA ADD RM2.50 SEKILO. IA JUGA BERGANTUNG PADA SAIZ KOTAK/BARANG.

Thursday, March 15, 2012

ANGRY BIRD GAME CONSOLE - HIT AND GET POINTS

ANGRY BIRD GAME CONSOLE - HIT AND GET POINTS

Dua Peringkat Permainan, 1 Peringkat Demo. Bunyi permainan boleh ON/OFF.
Tekan butang PLAY untuk mulakan permainan. Angry bird akan menyala satu persatu secara rawak. Hentam Angry Bird yang menyala dengan tukul kepala getah yang lembut. Setiap hentaman yang betul akan memberi satu markah, markah akan ditunjuk di muka skrin LCD. Jumlah hentaman mencukupi akan membawa anda mara ke peringkat permainan yang seterusnya. Semakin tinggi peringkat permainan, semakin laju nyalaan Angry Bird, semakin susah permainannya. Cubalah, memang best!

Harga Seunit RM45.00

Harga Borong RM27.00 Minimum Order 10 Unit

Berminat Sila Call Or SMS 012-7943216 Amir