SALAM PADA SEMUA.. AFHWENTERPRISE ADALAH SYARIKAT YANG DIDAFTARKAN DIBAWAH SSM (001952848-T).MOTO KAMI ADALAH MENYEDIAKAN / MENJUAL PRODUK YANG BERKUALITI DAN MURAH HARGANYA DISAMPING MESRA PELANGGAN.

OLEH YANG DEMIKIAN, PADA SESIAPA SAHAJA YANG MENCARI / SURVEY PRODUK-PRODUK, BOLEHLAH CALL ATAU SMS 012-7943216 UNTUK BERTANYAKAN PRODUK YANG DICARI ITU. INSYAALLAH, KAMI AKAN CUBA SEDAYA UPAYA MENCARI / MENDAPATKANNYA. CAKAP SAHAJA PRODUK APA, INSYAALLAH KAMI AKAN CUBA SEBAIK YANG MUNGKIN UNTUK MEDAPATKANNYA DENGAN HARGA YANG MURAH DAN BERPATUTAN.

ADA JUGA PRODUK DLM BLOG INI YANG SY DROPSHIP DRP ORANG LAIN. HARAP MAKLUM.

(KOS POS LAIN HARGA)

JEMPUTLAH SINGGAH DI KEDAI DALAM FACEBOOK YER. HARGA TERBAIK!!!

-
Humairah Wardah (Baby-Kids Stuff)

ATAU

- AFHW Online Shop

Search jer yer kawan-kawan.

KEPADA SEMUA PELANGAN YANG DIHORMATI..
URUSAN PENGEPOSAN AKAN DILAKUKAN DALAM MASA 1 - 2 HARI BERKERJA SETELAH PAYMENT DIBUAT. TERIMA KASIH.

MULAI 1/6/2012, KOS POS SKYNET AKAN NAIK YER.. 1KG PERTAMA RM8, KILOGRAM SETERUSNYA ADD RM2.50 SEKILO. IA JUGA BERGANTUNG PADA SAIZ KOTAK/BARANG.

Tuesday, November 15, 2011

UNIVERSAL GYRO BOWLUNIVERSAL GYRO BOWL

Anak-anak anda sering menumpahkan makanan dari piring atau mangkuk?
Sekarang bukan masalah lagi, kerana sudah ada GYRO BOWL, sebuah mangkuk yang dicipta dengan teknologi tinggi, sehingga anti tumpah dan mboleh diumpamakan sebagai sebuah mainan kanak2.

Bentuknya diinspirasikan seperti Planet Saturn, sehingga nampak futuristik

Kenapa ianya Anti-Tumpah?
Kerana di Bahagian Bawah Mangkuk Dalamnya ada pemberat, sehingga bahagian mangkuk selalu menghadap ke atas. Ini yang dinamakan Gaya Gyroscopic.

InsyaAllah makanan anak anda tak tertumpah dan membazir lagi..boleh juga menjimatkan wang anda..dan lantai rumah tidak kotor..


Harga: 
Seunit RM30.00
Borong RM15.00 MOQ 10 Unit

Berminat Sila Call Or SMS 012-7943216 Amir