SALAM PADA SEMUA.. AFHWENTERPRISE ADALAH SYARIKAT YANG DIDAFTARKAN DIBAWAH SSM (001952848-T).MOTO KAMI ADALAH MENYEDIAKAN / MENJUAL PRODUK YANG BERKUALITI DAN MURAH HARGANYA DISAMPING MESRA PELANGGAN.

OLEH YANG DEMIKIAN, PADA SESIAPA SAHAJA YANG MENCARI / SURVEY PRODUK-PRODUK, BOLEHLAH CALL ATAU SMS 012-7943216 UNTUK BERTANYAKAN PRODUK YANG DICARI ITU. INSYAALLAH, KAMI AKAN CUBA SEDAYA UPAYA MENCARI / MENDAPATKANNYA. CAKAP SAHAJA PRODUK APA, INSYAALLAH KAMI AKAN CUBA SEBAIK YANG MUNGKIN UNTUK MEDAPATKANNYA DENGAN HARGA YANG MURAH DAN BERPATUTAN.

ADA JUGA PRODUK DLM BLOG INI YANG SY DROPSHIP DRP ORANG LAIN. HARAP MAKLUM.

(KOS POS LAIN HARGA)

JEMPUTLAH SINGGAH DI KEDAI DALAM FACEBOOK YER. HARGA TERBAIK!!!

-
Humairah Wardah (Baby-Kids Stuff)

ATAU

- AFHW Online Shop

Search jer yer kawan-kawan.

KEPADA SEMUA PELANGAN YANG DIHORMATI..
URUSAN PENGEPOSAN AKAN DILAKUKAN DALAM MASA 1 - 2 HARI BERKERJA SETELAH PAYMENT DIBUAT. TERIMA KASIH.

MULAI 1/6/2012, KOS POS SKYNET AKAN NAIK YER.. 1KG PERTAMA RM8, KILOGRAM SETERUSNYA ADD RM2.50 SEKILO. IA JUGA BERGANTUNG PADA SAIZ KOTAK/BARANG.

Monday, November 14, 2011

PENGISAR BUAH-BUAHAN DAN SAYUR-SAYURAN
PENGISAR BUAH-BUAHAN DAN SAYURAN 

Alat untuk memotong buah-buahan dan juga sayuran seperti timun, kentang, sawi, kobis dan sebagainya. Dengan menggunakan GOURMET QUICK CHOP kerja anda menjadi cukup mudah dan cepat.

Kalau dulu anda bertungkus lumus untuk memotong dan mengupas kentang, tidak lagi kini. Dengan GOURMET QUICK CHOP hanya beberapa saat, kerja anda sudah siap.

Harga :
1 Unit = RM30.00
10 Unit = RM20.00 setiap seunit.

Berminat sila call @ SMS 012-7943216 Amir