SALAM PADA SEMUA.. AFHWENTERPRISE ADALAH SYARIKAT YANG DIDAFTARKAN DIBAWAH SSM (001952848-T).MOTO KAMI ADALAH MENYEDIAKAN / MENJUAL PRODUK YANG BERKUALITI DAN MURAH HARGANYA DISAMPING MESRA PELANGGAN.

OLEH YANG DEMIKIAN, PADA SESIAPA SAHAJA YANG MENCARI / SURVEY PRODUK-PRODUK, BOLEHLAH CALL ATAU SMS 012-7943216 UNTUK BERTANYAKAN PRODUK YANG DICARI ITU. INSYAALLAH, KAMI AKAN CUBA SEDAYA UPAYA MENCARI / MENDAPATKANNYA. CAKAP SAHAJA PRODUK APA, INSYAALLAH KAMI AKAN CUBA SEBAIK YANG MUNGKIN UNTUK MEDAPATKANNYA DENGAN HARGA YANG MURAH DAN BERPATUTAN.

ADA JUGA PRODUK DLM BLOG INI YANG SY DROPSHIP DRP ORANG LAIN. HARAP MAKLUM.

(KOS POS LAIN HARGA)

JEMPUTLAH SINGGAH DI KEDAI DALAM FACEBOOK YER. HARGA TERBAIK!!!

-
Humairah Wardah (Baby-Kids Stuff)

ATAU

- AFHW Online Shop

Search jer yer kawan-kawan.

KEPADA SEMUA PELANGAN YANG DIHORMATI..
URUSAN PENGEPOSAN AKAN DILAKUKAN DALAM MASA 1 - 2 HARI BERKERJA SETELAH PAYMENT DIBUAT. TERIMA KASIH.

MULAI 1/6/2012, KOS POS SKYNET AKAN NAIK YER.. 1KG PERTAMA RM8, KILOGRAM SETERUSNYA ADD RM2.50 SEKILO. IA JUGA BERGANTUNG PADA SAIZ KOTAK/BARANG.

Monday, November 14, 2011

ENGRAVE IT - ALAT UNTUK MEMBUAT UKIRAN
ENGRAVE IT - ALAT UNTUK MEMBUAT UKIRAN

Product Description
Engrave pen

Safe and easy to use, works just like a pen. Engrave your child's lunch box or guard againest theft by engaraving your MP3 player. And suit for any materials. Great art and crafts fun for the whole family.

Unite meas: 12*26*1cm

Magic Pen untuk mengukir barang-barang perhiasan anda seperti kaca, kayu, kulit dan sebagainya. Anda boleh mengukir atau menulis nama anda di atas permukaan barangan kesayangan anda. Ianya hanya menggunakan sebiji bateri bersaiz AA. Cukup senang dan mudah serta selamat digunakan.

Harga :
 1 Unit         = RM22.50
10 Unit       = RM123.00 (RM12.30 per unit)

Berminat sila Call or SMS 012-7943216 Amir