SALAM PADA SEMUA.. AFHWENTERPRISE ADALAH SYARIKAT YANG DIDAFTARKAN DIBAWAH SSM (001952848-T).MOTO KAMI ADALAH MENYEDIAKAN / MENJUAL PRODUK YANG BERKUALITI DAN MURAH HARGANYA DISAMPING MESRA PELANGGAN.

OLEH YANG DEMIKIAN, PADA SESIAPA SAHAJA YANG MENCARI / SURVEY PRODUK-PRODUK, BOLEHLAH CALL ATAU SMS 012-7943216 UNTUK BERTANYAKAN PRODUK YANG DICARI ITU. INSYAALLAH, KAMI AKAN CUBA SEDAYA UPAYA MENCARI / MENDAPATKANNYA. CAKAP SAHAJA PRODUK APA, INSYAALLAH KAMI AKAN CUBA SEBAIK YANG MUNGKIN UNTUK MEDAPATKANNYA DENGAN HARGA YANG MURAH DAN BERPATUTAN.


JEMPUTLAH SINGGAH DI KEDAI DALAM FACEBOOK YER. HARGA TERBAIK!!!

-
Humairah Wardah (Baby-Kids Stuff)

ATAU

- AFHW Online Shop

Search jer yer kawan-kawan.

Tuesday, March 22, 2011

PERANGKAP LIPAS MODENPERANGKAP LIPAS MODEN

Tak payah risau lagi dengan lipas...guna je alat ni senang nak tangkap ( mesra alam lagi ).

Lagi satu, letak je dalam kereta kat tempat duduk belakang waktu malam untuk tangkap lipas. Tak payah nak spray atau letakkan racun lipas...

Macam mana lipas tak boleh keluar,yang ni sesiapa beli boleh saksikan sendiri. Lepas ni tak payah lagi melompat sebab semua lipas dah ditangkap...hehehehe

NON-POLLUTION . SAFE AND SANITARY

This product is a newly-developed Cockroach Catcher.

It has overcome possible contamination of fruits and vegetables and living environment caused by using chemical sprayers.

This Cockroach Catcher can catch cockroaches live efficiently without contaminating any food, tableware, and environment.

It is sanitary, practical & convenient. Each measures 5" x 5".

Harga RM12.00 Seunit

Harga Borong RM7.00 Seunit MOQ 10 Unit

Berminat Sila Call or SMS 012-7943216 Amir

(Tidak Termasuk Kos Poslaju)